Home
Boeddha
Mineralen
Wierrook
Spirituele Artikelen
Sieraden
Workshop
Nieuwsbrief
Horoscoop
Webwinkel
Contact
Spirituele artikelen
De wereld van Spirituele artikelen is erg groot. Elk geloof en elk ritueel heeft zijn eigen spiritualiteit. Maar ook elk mens groot of klein, jong of oud, heeft zijn eigen spiritualiteit. De een verdiept zich in de vele geloven hier op aarde door meditatie. De ander gebruikt voorwerpen.

Er zijn vele hulpmiddelen. In onze winkel zijn er enkel te koop. Ook zijn er regelmatig mediums aanwezig in `DE KELDER` voor een persoonlijk consult.

Dus geen avonden in volle zalen, maar een persoonlijk consult overdag tijdens winkelopeningstijd, waar u uw vragen of nieuwsgierigheid beantwoord ziet worden. Dit gebeurt onder andere door middel van

• Automatisch Schrift
• Auratekenen
• Kaartleggen
• Helderziende waarnemingen

Maak hiervoor even een afspraak.De Dromenvanger
Het komt bij de indianen uit Noord Amerika vandaan. Indianen geloven dat het zelf maken en ophangen van een dromenvanger boven of in de buurt van het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken Indianenouders dromenvangers om boven het bedje van hun kinderen te hangen. Men gaat er van uit dat de hemel doorweekt is met dromen, goede dromen maar ook slechte dromen. Tijdens de nacht worden de nare dromen gevangen in het ‘web’ en volgens de legende glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Fijne dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

Een dromenvanger bestaat uit een ring met daarin een web. Vaak zitten er kraaltjes/steentjes in het web en onder de ring hangen veren. De dromenvanger wordt helemaal persoonlijk als de eigenaar persoonlijke zaken in het web knoopt. De Indianen en Aboriginals vinden de dromenvanger bij uitstek een geschenk aan pasgeborenen. Zo begint de zuigeling vriendelijker aan zijn leven op deze aarde. Een originele handgemaakte dromenvanger is niet alleen leuk het is ook een erg origineel cadeau.


Geurolie

Een geurolie is een parfummengsel hoofdzakelijk bedoeld voor gebruik in aroma - of geurbranders om een speciale geur te brengen in een kamer, een huis enz.

Het tweede doel waarvoor een geurolie gebruikt wordt, is om een voorwerp of omgeving een plezierige geur te geven.

Bijvoorbeeld: droogbloemen, kasten, stoomstrijkijzers, stofzuigerzakken, huisdierslaapplaatsen enz.
Geurolie is niet bedoeld voor aroma-therapie !

- Zie onze webwinkel