Home
Boeddha
Mineralen
Wierrook
Spirituele Artikelen
Sieraden
Workshop
Nieuwsbrief
Horoscoop
Webwinkel
Contact
Mineralen
Om te kunnen functioneren in deze snelle veranderende wereld, moet de mens meer rust en harmonie vinden in zich zelf. We moeten de kracht van de mineralenrijk ontdekken om heel en wijs te worden, want als we het wankelende evenwicht van een domein van de natuur verstoren, zullen we daar uiteindelijk de rekening voor moeten betalen.

Mineralen vormen het hart van de aarde. We beginnen ons nog maar net te realiseren welke mogelijkheden kristallen bieden voor het vergroten van de spirituele en fysieke aspecten van ons nieuw ontwaakte bewustzijn.

Stenen zijn levende dingen: Levend, ademend, communicerend, glanzend, pulserend. Ze zenden krachtige vibraties uit, die ons hele wezen be´nvloeden. Ze kunnen lichaam en geest genezen, in evenwicht brengen en op elkaar afstemmen.

- Lichamelijke betekenissen van Edelstenen
- Spirituele en geestelijke betekenissen van de edelstenen


Stenenelixer
Een heel krachtige manier om van de kracht van Edelstenen te profiteren is het maken ven Edelsteen Essences of Edelsteen Elixer. Deze ontstaan door het laden van puur water met de energie van edelstenen en mineralen. Water heeft het vermogen om energiepatronen te "onthouden" en lange tijd vast te houden. Het overbrengen van de subtiele Edelsteen energie naar water zijn geen speciale gereedschappen nodig, alleen gefocuste aandacht, puurheid, intentie en zonlicht. Onze elixer worden na de bereiding, door een medium nog extra ontdaan van negativiteit en ingestraalt met positiviteit. Daarna straal ik ze nog persoonlijk in op hun werking.

Enkele voorbeelden:
  1. ROBIJN = Lage bloeddruk. Bloedsomloop, bloedarmoede
  2. OPAAL = Diabetes, heft schuldgevoelens op, uit slachtofferrol
  3. ROKKWARTS = Schimmelinfectie, aarden, helpt nodige balans te vinden
  4. IOLIET = Vermindering vetafzetting, uitscheiding van gifstoffen, verlicht verslavingen.
  5. ZONNESTEEN = Verlies van dierbare, heiwee, wroeging over gemiste kansen.
  6. CALCIET = Pessimisme,
Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Kijk in onze (web)winkel voor meerdere of vraag er zelf naar. Bij elk flesje krijgt u een uitgebreide beschrijving van de werking van de elixers- Zie onze webwinkel